Η ιστορία μας :

Λίγα λόγια για το Pure Home,

Η Pure Home είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2009 στο πιο μικρό μαγαζί – boutique λευκών ειδών. Ωστόσο, οι ρίζες της βρίσκονται πίσω στο 1974 σε ένα υπόγειο κατάστημα της Αθήνας από τον ιδρυτή της εταιρείας  που λάνσαρε την αρχική ιδέα και έκανε την Pure Home να ανθίσει.

Σε αυτή την επιχείρηση γεννήθηκε η αγάπη και ο σεβασμός για την σωστή επιλογή των πιο όμορφων και ποιοτικών λευκών ειδών και χαλιών.

Η αγάπη για το design και ο συνδυασμός μιας πολύ μεγάλης και πολυποίκιλης εμπειρίας, δίνουν στον τελικό καταναλωτή μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όλους τους τομείς της εσωτερικής διακόσμησης , από την τοποθέτηση κουρτινόξυλων, roller και κουρτινών έως την επιλογή των λευκών  ειδών και χαλιών.

Τα προϊόντα μας :

Επίσης, έχουμε την δυνατότητα κατασκευής προϊόντων, βάση ειδικών προδιαγραφών του πελάτη, προσφέροντας τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Στην κατηγορία του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας σε ιματισμό για ξενοδοχεία, Airbnb, suites και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Η ευελιξία μας έγκειται στο γεγονός , ότι συνεργαζόμαστε με τις πλέον αναγνωρίσιμες ελληνικές εταιρείες και βιοτεχνίες,, αλλά και στον τομέα των εισαγωγών με εταιρείες  του εξωτερικού  που εξασφαλίζουν προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας .

Με εμπιστοσύνη στα υλικά και τις ποιότητες, επιλέγουμε για εσάς, τις καλύτερες λύσεις στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Μεγαλύτερη σημασία, ωστόσο, για εμάς είναι η φιλοσοφία που στηρίζεται στην αξιοπιστία και την συνέπεια της δουλειάς μας. Η άμεση και προσωπική επαφή με τον πελάτη, είναι η βασική πηγή έμπνευσής μας , για το πώς μπορούμε να ικανοποιήσουμε καλύτερα τον πελάτη μας, εσάς!
Καλλιόπη Μητροπούλου
CEO